DINER

3 GANGEN MENU 36,-

uiteraard zijn alle gerechten ook los te bestellen

VOORGERECHTEN

Gegratineerde uiensoep | 8,50
Oesters ( 3 ) | 9,-
Carpaccio van tonijn met wasabimayonaise | 14,-
Ceviche van herfstgroenten | 14,-
Mozzarella met ratatouille & olijven dressing | 14,-
Steak tartaar met rauwe champignon  | 12,-
Terrine van gekonfijte kip & eendenlever | 12,-

HOOFDGERECHTEN

Tomatentaart met ricotta & pesto | 19,-
Tagliatelle met truffel & hazelnoot | 19,-
Piepkuiken met salsa verde | 19,50
Spareribs met sambal & atjar | 21,-
Rib-eye met pepersaus | 24,-
Zeebaars met bospaddenstoelen | 24,-
Schol met Hollandse garnaaltjes | 24,50

DESSERTS | 9,-

Crema Catalana
I wish I was a cheesecake
Warme chocolade ganache beignets
Dulce de leche, hazelnoot en chocolade roomijs
Belgisch kaasplateau, van Van Tricht (suppl. 4,-)

“al onze gerechten zijn in kleinere porties te bestellen voor kinderen”

BIJGERECHTEN | 4,-

Biologische frietjes
Aardappelgratin
Groene salade
Geroosterde pastinaak

Specials

ZIE DE WISSELENDE SEIZOENSSPECIALITEITEN OP HET KRIJTBORD

Snacks

Oesters (per stuk) |  3,-
Dim Sum torentje ( 9 ) | 11,50
Ortiz Sardinas à la Antigua met toast | 8,50
Padron pepers met zeezout | 7,-
Yakitori met huisgemaakte sambal ( 4 ) | 9,-
Brood, tapenade, hummus & baba ganoush | 9,50
Holtkamp garnalenkroketten ( 3 ) | 9,25
“Ome Cees” bitterballen ( 6 ) | 6,-
Olijven of Nootjes van Gotjé | 4,-
Belgisch kaasplateau, van Van Tricht | 13,-
Charcuterie Hollandaise  | 14,-

Extra brood | 2,-

LUNCH

12:00 - 16:00

Sappen

Jus d'orange | 4,50
100% Juice | 7,-

Soep

Soep van de dag | 7,-
Gegratineerde uiensoep | 8,50

Brood en zo

Tosti klassiek | 4,50
Tosti quattro formaggi | 6,-
Flammkuchen mozzarella, tomaat en basilicum | 11,-
Flammkuchen spek, ui en Gruyère | 11,-
Bagel met zalm, rode ui en cream cheese |  9,
Toast makreel met komkommer en kruidenmayo | 9,-
Toast filet americain met kappertjes en ui | 9,-
Toast avocado met chia en lijnzaad | 8,50
Toast met “Ome Cees”  kroket | 4,75

 

Salades

Caesar salade met kip | 13,50
Witlofsalade met peer en blauwe kaas | 9,50
Mozzarella met ratatouille en olijvendressing | 14,-
Kruidensalade met bulgur | 12,-

Warm

Tagliatelle met truffel & hazelnoot | 19,-
Piepkuiken met salsa verde | 19,50
Spareribs met sambal en atjar | 21,-

 

Snacks

Oesters (per stuk) |  3,-
Dim Sum  ( 9 ) | 11,50
Ortiz Sardinas à la Antigua met toast | 8,50
Padron pepers met zeezout | 7,-
Yakitori met huisgemaakte sambal ( 4 ) | 9,-
Brood, tapenade, hummus en baba ganoush | 9,50
Holtkamp garnalenkroketten ( 3 ) | 9,25
“Ome Cees” bitterballen ( 6 ) | 6,-
Olijven of Nootjes van Gotjé | 4,-
Belgisch kaasplateau, van Van Tricht | 13,-
Charcuterie Hollandaise | 14,-

Taarten

Apple crumble | 5,50
Holtkamp taartje van de dag | 5,50
I wish I was a cheesecake | 9,-

DRANK

Glas Wit

Verdicchio | Fles 23,- | Glas 4,50
Fattoria Laila, Castelli di Jesi, Marche, Italië 
fris - doordrinkbaar - citrus - aperitief - bittertje 

Chardonnay | Fles 24,- | Glas 5,-
‘Les Charmettes’ Côtes de Thau, Languedoc, Frankrijk 
zacht - rond - wit fruit - romig 

Pinot Grigio | Fles 26,- | Glas 5,50
Nec-otium, Venezia Giulia, Italië 
peer - spicy - mineraal - droog 

Sauvignon Blanc | Fles 33,- | Glas 6,-
Sileni, Marlborough, Nieuw-Zeeland 
uitbundig - tropisch - groene kruiden - fris - aromatisch

ROSÉ & BUBBEL

L’Instant | Fles 23,- | Glas 5,50
Domaine Les Charmettes, Côtes de Thau, Frankrijk
fijn rood fruit - mild kruidig - sappig - dorstlessend

Fleur de L’Amaurige | Fles 32- | Glas 6,-
Côtes de Provence, Frankrijk
fris - grapefruit - abrikoos - delicaat

Prosecco | Fles 35,- | Glas 6,-
Di Valdobbiadene ‘Fagher’ , Veneto, Italië
peer - amandel - bittertje - strakdroog

Bier van DE TAP

Grolsch (5,0%) | 2,80
Peroni  (5,1%) | 3,-
IJwit  (6,5%) | 4,50

Bier op FLES

Grolsch (0,0%) | 3,-
Grolsch herfstbok (6,5%) | 4,-
Peroni  (5,1%) |  4,-
Corona  (4,6%) | 4,80
Natte (6,5%) Biologische dubbel | 4,50
Zatte (8%) Biologische tripel | 4,80
Mama (5%) American pale ale | 4,50
Mannenliefde (6%) | 4,50
Gaia (7%) India pale ale | 4,80

 

Glas ROOD

Primitivo/Negroamaro | Fles 24,- | Glas 5,-
Baccanera’, Botter, Puglia, Italië 
fruitbom - zwoel - zonnig - geconcentreerd 

Côtes du Rhone | Fles 31,- | Glas 5,50
Xavier, Frankrijk 
zwart fruit - beschaafd - snufje kruiden - nesse 

Pinot Noir | Fles 33,- | Glas 6,-
Gerd Stepp, Pfalz, Duitsland 
rood fruit - aardsig - licht - fris

Dessertwijn

Passito 'Baccadoro' | Glas 6,50
Fondo Antico, Sicillië, Italië
Late oogst - gedroogd fruit - amandel.
Een licht gekleurde wijn vol amandelsmaak en fijn gedroogd fruit.

Coteaux de Layon | Glas 5,-
Domaine Cady, Loire, Frankrijk
Steenfruit - balans - edele 'rotting'.
Zoete, light stroperige wijn met een verfrissende zuurgraad.

Grappa

Marolo di Dolcetto, Piemonte, Italië | Glas 6,-
scherp - bloemig - fris

Storica Nera, Friuli, Italië | Glas 6,50
dark roast - gebalanceerd - fluwelig

Marolo di Brunello, Toscane, Italië | Glas 7,50
zacht - fruitig - bloemig

hangar amsterdam

Of per telefoon: +31203638657

email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

adres

Aambeeldstraat 36 (voor navigatie 32)
1021 KB Amsterdam

open

Zondag t/m donderdag 10:00 tot 01:00
Vrijdag en zaterdag 10:00 tot 03:00

Keuken vanaf 12:00 voor lunch

Xmas + New year

Zondag 24 december - Open 10:00 tot 17:00
Maandag 25 december - Gesloten
Dinsdag 26 december - Open vanaf 12:00
Zondag 31 december - Open 10:00 tot 17:00
Maandag 1 januari - Gesloten


©2017 Hangar Amsterdam

Reserveer online